Sluiten

Discover cheap ray ban aviator sunglasses sale online

  Ray ban aviator sunglasses sale online,you can finder the cheapest but high quality ray ban glasses in our shop.   

 

In de zomer met het oog op een betere bescherming van je ogen, ray ban aviator sunglasses afhankelijk van de passagierszijde van het optische netwerk experts hebben gewaarschuwd dat de meerderheid van de gebruikers, niet alleen om een ​​zonnebril te dragen, vooral in de keuze van de kleuren is veel voorzichtiger zijn, zodat de kleur van de zonnebril moet hoe te kiezen?
Gray: U kunt volledig absorberen infrarood, en de meeste ultraviolet licht, en de kleur van de oorspronkelijke scène niet veranderen. Zachte natuurlijke kleur is erg populair één lens.
Bruine lijnen: bruine zonnebril lijn wordt rayban aviator erkend als de beste lens kleur, bijna 100% absorptie van ultraviolet en infrarood, en pastel kleuren maken visueel comfort en laat de ogen niet vermoeidheid. Algemeen kan blokkeren het gladde en glanzende oppervlak gereflecteerd licht, het dragen van een bril kunt nog steeds de subtiele deel is ideaal voor de bestuurder.
Groene lijn: het kan infraroodstralen en 99% UV stralen van groen, rood kunnen worden geblokkeerd, maar soms ook de kleur van de scène nadat de groene lens wordt gewijzigd absorberen. Maar omdat groen te brengen mensen voelen koel ray ban aviator discount en comfortabel, goed voor de bescherming van de ogen, en vooral voor mensen die vermoeidheid van de ogen te gebruiken. Dus veel mensen is een van de favoriete kleur van de lens.
Red: Red lenzen aantal relatief korte golflengte lichtbarrière beter, en andere beschermende effect is hoger dan de andere drie kleuren.
Gele lijn: Geel lenzen kan absorberen 100 procent van de UV ray ban aviator black en blauw licht de meeste, na het absorberen van het blauwe licht, om de scène te meer duidelijk te zien, dus als de jacht, schieten, vooral voor de kleur van de lens, zoals in de mistige en schemering, gele lenzen om het contrast te verhogen en zorgen voor een meer nauwkeurige video, wordt gezegd dat de meeste mensen namen ray ban 3025 het zogenaamde nachtkijkers.
Donker groene lijn: Deze lens kan absorberen warmte, breng koel gevoel, maar een lage lichttransmissie en helderheid, terwijl het voor de zon om te dragen tijdens het rijden niet moeten dragen.
Via de bovenstaande beschrijving, denk ik dat we een zonnebril kleurkeuze met een dieper begrip van het, weet niet of er een probleem is, zo kan de klant contact met ons op te voelen online klantenservice, iedereen in de keuze van de zonnebril toen we voorzichtig moeten zijn, Eerst, om duidelijk te zijn, je koopt het stuk van de bril is wat te doen met, en ga dan om te bepalen wat te kleuren te kopen. Omdat de verschillende kleuren, het ray ban rb3025 effect verschillend zonnebrillen.